top of page

WIJ HEBBEN JOUW HULP NODIG!

Crowdfunding

Dromen zijn er om na te jagen, zelfs ten tijde van corona, misschien wel des te meer.

Wie heeft niet de gevolgen van de pandemie gevoeld? Zo ook voor de horeca was het afgelopen jaar een moeilijke tijd. Waar Rolf voorheen non-stop aan het werk was, zat hij ineens een aantal maanden zonder werk. Een vreemde en onwerkelijke periode. Waarin je wordt teruggezet en je verplicht moet stilstaan. Juist die tijd heeft ons aan het denken gezet. Wat wil je in de toekomst?

Kiezen we voor iets anders of gaan we door met hoe het hiervoor was? 


Toen wij hoorden dat er een horeca locatie te huur stond, hoefde wij niet lang na te denken. Dit moet zo zijn! 


Dat dit op ons pad komt in een gekke tijd zoals deze, moet iets betekenen. Binnen een paar weken besloten wij het avontuur aan te gaan. Ook al wisten wij dat dit financieel een uitdaging zou worden, na een jaar zoals die van 2020. 

Maar dat houdt ons niet tegen! Wij geloven erin dat De Kade een toevoeging wordt voor de buurt, en heel Woerden. Zeker met de plannen die wij voor ogen hebben. Zo komt er een groot terras met een veilige speelplek voor de kleintjes én de grotere kinderen, een grote zandbak, is er een kleine glijbaan en wordt het terras afgesloten met een hek.


Maar om dit plan te realiseren hebben wij jouw hulp nodig! Wij vragen jouw hulp in de vorm van een bijdrage. Groot of klein. Maar net wat je kan missen. Zodat we samen deze mooie plek "De Kade" kunnen creëren. Waar iedereen welkom is, kan ontspannen, waar je lekker eet en zonder zorgen je kinderen laat spelen. Een plek waar je samen komt, ongestoord een kopje koffie drinkt en waar jouw kinderen tegelijkertijd vrij kunnen rondrennen. De Kade is een locatie die je kunt afhuren en waar wij tijd tot tijd heerlijke diner-avonden organiseren.

We kijken enorm uit naar het moment dat wij de deuren openen en jullie kunnen ontvangen. 

Wil je op de hoogte blijven van de hele verbouwing? Volg ons dan op Instagram of Facebook. 

Klik hier voor Instagram
Klik hier voor Facebook

Met lieve groeten,
Rolf & Iris

Wit Minimalistisch Handgeschreven Moederdag Persoonlijk Kaart.png
bottom of page