top of page
Konijnen (2).JPG
De kade - logo groot - groen.png

Van 1 oktober t/m maart 2024 is De Kade alleen geopend voor groepen en partijen. 

Deze winter kondigen wij met trots aan dat ons restaurant exclusief geopend zal zijn voor grote groepen en feestelijke festiviteiten. Of het nu gaat om een onvergetelijk verjaardagsfeest, een spetterend feest met vrienden of een gezellige kerstlunch met de hele familie, wij staan voor je klaar om te helpen bij het creëren van een onvergetelijk evenement, geheel afgestemd op jouw wensen.

Wij bieden verschillende feestarrangementen van koffie met gebak, een uitgebreide lunch tot een borrel met borrelhappen of walking dinner. 

Noteer bovendien onze populaire Molukse avonden in de agenda! Geniet van een scala aan verrukkelijke gerechten terwijl je geniet van live gespeelde Molukse muziek die de avond compleet maken! 

Openingstijden

Lieve gasten, vanaf 1 oktober t/m maart 2024 zijn wij alleen nog geopend voor groepsreserveringen, feesten en partijen. Van kraamfeest tot condoleance, voor privé of zakelijk. Wil je meer informatie ontvangen over alle mogelijkheden? Neem dan contact op via de pagina 'Groepen en zaalhuur'

April t/m september 

Woensdag t/m zondag open vanaf 10:00u.

De keuken sluit zodra de laatste gasten hebben besteld.

Oktober t/m maart
Alleen geopend voor groepen, feesten en partijen. 

Welkom bij ons familievriendelijke restaurant. Een plek waar je als ouder, opa of oma, kan ontspannen én lekker eet. Je komt hier niet alleen omdat de kinderen in het zicht kunnen spelen maar ook voor jezelf. De Kade is dé ideale plek om als gezin te zijn. Of je nou komt voor een lunch of diner, of dat je jouw verjaardag viert.

 

 Ontspan, geniet en laat je ontzorgen! 

Hamburgers.jpeg

ONTBIJT
LUNCH
DINER 

HIGH TEA
GROEPEN

OPENINGSTIJDEN

Wij zijn woensdag t/m zondag geopend vanaf 10:00u en sluiten om 22:00u of zodra de laatste gasten weg zijn. 

Het komt ook wel eens voor dat wij eerder dichtgaan vanwege slecht weer. Wij raden je daarom aan om altijd even te bellen als je besluit om spontaan langs te komen. Zo weet je in ieder geval zeker dat wij open zijn.

bottom of page