9d12ec82-8842-4c2d-8f18-085af6af803f.jpg
 

ONS AVONTUUR

In mei 2020 zijn wij van Amsterdam naar Woerden (terug) verhuisd. Rolf is opgegroeid in Woerden en zijn ouderlijk huis ligt om de hoek bij De Kade.

Toen wij hier kwamen wonen, miste wij een locatie waar je met je kinderen naar toe kan én als ouder/oppas/verzorger ook een beetje kan ontspannen. Ons doel is dan ook om een plek te creëren waar iedereen kan genieten, of je nu met of zonder kinderen langskomt.


Hoe we dit gaan doen? Het terras kan volledig afgesloten worden middels een hek. Er komt een grote zandbak en verschillende speelmogelijkheden voor de kleinste maar ook voor de iets oudere kids. Ohja, en er is Wifi ;-)

Een aantal jaar geleden hebben wij al veel samen gewerkt, maar wie had ooit gedacht dat wij een eigen restaurant zouden openen? Wij niet! Des te leuker dit avontuur voor ons is. Het is een vrij spontaan idee en deze uitdaging kwam onverwachts op ons pad. Uiteraard zijn wij ons bewust van de tijd waar wij met elkaar nu in zitten, maar dat houdt ons niet tegen. 

Naast het runnen van het restaurant zullen wij ook genoeg tijd maken voor ons gezin. Iets wat voor ons enorm belangrijk is. Het zal daarom wel eens voorkomen dat wij een dagje gesloten zijn om tijd met onze kinderen door te brengen. Dat wij onze droom nagaan betekent niet dat wij een andere droom loslaten, het zijn van een gezin. 

 
 

BEDANKT!

Wij willen iedereen bedanken die ons heeft geholpen met klussen, oppassen en op financieel gebied. Ook willen wij iedereen bedanken die ons lieve, supportende en positieve berichten stuurden. Door alle hulp en steun kunnen wij dit avontuur aan en wij zijn enorm dankbaar dat wij zoveel fantastische mensen om ons heen hebben. 

Bedankt! Liefs, Rolf en Iris