top of page
Eigenaren restaurant De Kade Woerden

WELKOM

Hoi! Wij zijn Rolf Sahertian en Iris Balm en samen met onze twee kinderen, Max en Jula zijn wij mei 2020 naar Woerden verhuisd. Vanaf het begin misten wij een plek waar je als ouder met je kids naar toe kunt gaan en waar je onbezorgd een kopje koffie drinkt terwijl de kinderen spelen.

Eind maart 2021 hoorden wij dat het pand op de Kromwijkerkade te huur stond en binnen 3 weken besloten wij dit avontuur aan te gaan. Wij komen allebei uit de horeca en zien dit als een mooie uitdaging!

Door alle lieve en positieve reacties die wij ontvangen, hebben wij er alle vertrouwen in dat wij met elkaar een mooie plek maken van De Kade.


Wij kijken er naar uit je te mogen ontvangen bij ons kindvriendelijk restaurant!

Liefs, Rolf en Iris

ONS AVONTUUR

In mei 2020 zijn wij van Amsterdam naar Woerden (terug) verhuisd. Rolf is opgegroeid in Woerden en zijn ouderlijk huis ligt om de hoek bij De Kade.

Toen wij hier kwamen wonen, miste wij een locatie waar je met je kinderen naar toe kan én als ouder/oppas/verzorger ook een beetje kan ontspannen. Ons doel is dan ook om een plek te creëren waar iedereen kan genieten, of je nu met of zonder kinderen langskomt.


Hoe we dit gaan doen? Het terras kan volledig afgesloten worden middels een hek. Er komt een grote zandbak en verschillende speelmogelijkheden voor de kleinste maar ook voor de iets oudere kids. Ohja, en er is Wifi ;-)

Een aantal jaar geleden hebben wij al veel samen gewerkt, maar wie had ooit gedacht dat wij een eigen restaurant zouden openen? Wij niet! Des te leuker dit avontuur voor ons is. Het is een vrij spontaan idee en deze uitdaging kwam onverwachts op ons pad. Uiteraard zijn wij ons bewust van de tijd waar wij met elkaar nu in zitten, maar dat houdt ons niet tegen. 

Naast het runnen van het restaurant zullen wij ook genoeg tijd maken voor ons gezin. Iets wat voor ons enorm belangrijk is. Het zal daarom wel eens voorkomen dat wij een dagje gesloten zijn om tijd met onze kinderen door te brengen. Dat wij onze droom nagaan betekent niet dat wij een andere droom loslaten, het zijn van een gezin. 

9d12ec82-8842-4c2d-8f18-085af6af803f.jpg

KINDVRIENDELIJK RESTAURANT

Wat maakt De Kade kindvriendelijk?

Op het eerste gezicht lijkt een afgesloten terras misschien niet zo belangrijk, tot dat je als ouder een lekker drankje op het terras wil doen, maar je kind er steeds vandoor rent. Of misschien herken je wel de situatie dat je je opgelaten voelt omdat je kroost 'te veel' (lees: elk klein geluidje) lawaai maakt. En dan wil je jouw baby gaan verschonen... wij zijn genoeg plekken tegengekomen waar dit niet kon. 

Waar wij bij De Kade dus op letten en rekening mee houden: 

- geluid maken mag

- speelgoed laten rondslingeren mag ook

- er staat een krukje in het toilet zodat onze mini gasten, zelf hun handen kunnen wassen

- je hebt genoeg ruimte om luiers te verschonen

- wij hebben voor kinderen niet alleen ongezonde gerechten, maar ook gezonde gerechten op de kaart staan 

- drinken krijgen zij in een hufterproof beker met rietje én deksel

- het terras is omringd met een hek, de kleinste kids kunnen dus nergens heen

- wij hebben een zandbak met glijbaantje, werkt altijd goed. Zelfs op de koude dagen!

- niet alleen buiten, maar ook binnen hebben wij een speelhoekje gecreëerd

- en dan niet te vergeten onze 2 konijntjes: Bucky en Tinus. Ook zij vallen goed in de smaak.

- hadden we al genoemd dat wij een eigen parkeerterrein hebben? Dus je rijdt zo het terrein op, laad de kinderwagen uit én het is gratis. 

Heb jij nog goede ideeën om ons concept aan te verbeteren? Laat het ons weten! 

HET BEGIN VAN DE KADE

Nieuwsgierig hoe De Kade er uit zag in juni 2021? Bekijk het filmpje hierboven.

BEDANKT!

Wij willen iedereen bedanken die ons heeft geholpen met klussen, oppassen en op financieel gebied. Ook willen wij iedereen bedanken die ons lieve, supportende en positieve berichten stuurden. Door alle hulp en steun kunnen wij dit avontuur aan en wij zijn enorm dankbaar dat wij zoveel fantastische mensen om ons heen hebben. 

Bedankt! Liefs, Rolf en Iris

bottom of page