https://app.miceoperations.com/widget/0f7075764d95
top of page

VERGADEREN
WORKSHOP
TEAMMEETING

TEAMBUILDING

Welkom bij  De Kade Woerden, een unieke locatie voor zakelijke verhuur.

Bent u op zoek naar de perfecte locatie voor uw zakelijke evenement, vergadering, workshop of personeelsfeest? Zoek niet verder!  Wij bieden een unieke locatie die perfect aansluit op uw behoeften. 

De Kade is oorspronkelijk een restaurant en daarom sfeervol ingericht omdat wij graag een huiselijke sfeer willen uitstralen. De ruimte is 60m2 en naar eigen wens in te vullen, van lange tafel, U-opstelling, theater of in te richten voor een receptie of feest. Het terras is ruim 170m2 en kan betrokken worden bij de meeting als break-out room, voor de lunch, borrel of een teambuilding activiteit. Daarbij hebben wij zelf nog 2 jeu de boules banen die gebruikt kunnen worden als activiteit. Leuk om in de pauze even een potje te spelen zodat u daarna weer fris en geconcentreerd aan de slag kan.

Omdat de Kade over eigen keuken en bar beschikt is er voldoende F&B, altijd service en vers bereidde lunch of diner. U kunt dus de hele dag bij De Kade blijven en na de file weer naar huis.  

Waarom kiezen voor De Kade?
 

Flexibele Ruimteverhuur Of u nu een kleine vergadering of een groot personeelsfeest plant, we hebben een binnen en buiten ruimte die kunnen worden aangepast aan uw specifieke wensen.

Voorzieningen Naast een flipover en de wifi is het verzorgen van audiovisuele apparatuur zo geregeld. Alles wat jullie nodig hebben wordt door ons geregeld. 

Ondersteuning Ons ervaren team staat klaar om u te ondersteunen bij het plannen en uitvoeren van uw evenement. Van technische ondersteuning tot cateringarrangementen, we zijn er om ervoor te zorgen dat alles perfect verloopt.

Centrale Ligging Ons centraal gelegen locatie is makkelijk te bereiken vanaf de snelweg, gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer en we bieden voldoende parkeergelegenheid voor uw gasten.

Reserveren 

Het reserveren van een ruimte bij De Kade is eenvoudig en zo gedaan. Neem contact met ons op door te bellen, een offerte aan te vragen of stuur een mail om uw wensen te bespreken 

zodat wij een offerte op maat kunnen maken.

 

Komt u liever eerst de locatie bekijken? Dan plannen wij een afspraak in. 

Tekening van mensen aan een bureau. Zij zijn aan het vergaderen.

NEEM CONTACT OP

bottom of page