https://app.miceoperations.com/widget/0f7075764d95
top of page

VERGADEREN
WORKSHOP
TEAMMEETING

BEDRIJFSFEEST

Welkom bij  De Kade Woerden, een unieke locatie voor zakelijke verhuur.

Bent u op zoek naar de perfecte locatie voor uw zakelijke evenement, vergadering, workshop of personeelsfeest? Zoek niet verder!  Wij bieden een unieke locatie die perfect aansluit op uw behoeften. 

Mogelijkheden en aanbod

  1. Flexibele Ruimteverhuur: Of u nu een kleine vergadering of een groot personeelsfeest plant, we hebben een binnen en buiten ruimte die kunnen worden aangepast aan uw specifieke wensen.

  2. Voorzieningen: Naast een flipover en de wifi is het verzorgen van audiovisuele apparatuur zo geregeld. Alles wat jullie nodig hebben wordt door ons geregeld. 

  3. Ondersteuning: Ons ervaren team staat klaar om u te ondersteunen bij het plannen en uitvoeren van uw evenement. Van technische ondersteuning tot cateringarrangementen, we zijn er om ervoor te zorgen dat alles perfect verloopt.

  4. Centrale Ligging: Ons centraal gelegen locatie is makkelijk te bereiken vanaf de snelweg, gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer en we bieden voldoende parkeergelegenheid voor uw gasten.

Reserveren 

Het reserveren van een ruimte bij De Kade is eenvoudig en zo gedaan. Neem contact met ons op via telefoon, onderstaand formulier of stuur een mail om uw wensen te bespreken 

zodat wij een offerte op maat kunnen maken. Komt u liever eerst de

locatie bekijken? Dan plannen wij een afspraak in. 

Ontwerp zonder titel (12).png

NEEM CONTACT OP

bottom of page