top of page

CONDOLEANCE
UITVAART

AFSCHEID

Zaalverhuur voor Condoleances

Bij het organiseren van een condoleance is het vinden van de juiste locatie van essentieel belang. Wij begrijpen dat het een emotionele tijd is, en streven ernaar om een rustige en respectvolle omgeving te bieden waar geliefden samen kunnen komen om steun te vinden en herinneringen te delen. 

Onze Locatie

Gelegen in Woerden, biedt De Kade een informele en toegankelijke omgeving voor condoleances. Met gemakkelijke bereikbaarheid en voldoende parkeergelegenheid proberen we het proces voor u en uw gasten zo comfortabel mogelijk te maken.
 

We begrijpen dat het plannen van een condoleance tijdgevoelig kan zijn, daarom staan ​​we klaar om u te helpen bij het reserveren van het restaurant op korte termijn. Onze locatie is exclusief te huur dus u hoeft zich geen zorgen te maken dat er andere gasten rondlopen. 

Neem gerust contact met ons op om de beschikbaarheid te controleren en uw reservering te maken. Ons toegewijde team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te ondersteunen bij het planningsproces.

in Woerden

bottom of page