top of page

VERGADEREN in WOERDEN 

Vergaderen met een kleine groep of op zoek naar een unieke locatie voor een bedrijfsfeest voor het hele bedrijf? Zoek niet verder! 

De Kade is een unieke ruimte voor meetings, brainstormsessies, trainingen, netwerkborrels en bedrijfsfeesten. De Kade is goed bereikbaar door de centrale ligging midden in Nederland. Je kunt bij ons al terecht vanaf 10 personen en wij kunnen zelfs ruimte maken voor een bedrijfsfeest tot 300 personen. 


Wij geloven dat de ruimte en omgeving tijdens een vergadering veel invloed heeft op de bijeenkomst. De Kade heeft een huiselijke knusse stijl en samen met het groene terras is het een perfecte plek om alles uit je meeting te halen. 


Naast ruimte voor vergaderingen, hebben we ook genoeg ruimte om buiten te zijn. Tijdens de pauze of na de vergadering plof je op het terras, geniet je van de middagzon of speel je nog een gezellig potje jeu de boules.

 

Daarbij serveren wij verse happen, lunch of diner en is de sfeer, goed eten en een privé terras een perfecte combinatie voor een geslaagde dag. 

Wil je meer weten of langs komen om de sfeer te proeven? Neem dan contact met ons op via de mail of bel naar 0628248106.

  • Facebook
  • Instagram
Vergaderen.jpg
bottom of page