top of page

BEDRIJFSFEEST
BEDRIJFSBORREL

 

Welkom bij De Kade -  Een gezellige, relaxte plek voor jouw bedrijfsfeest!

Op zoek naar de perfecte locatie om jouw bedrijfsfeest onvergetelijk te maken? Zoek niet verder! Bij De Kade bieden we een unieke en veelzijdige setting die perfect is voor het vieren van successen, teambuilding of gewoon om samen plezier te hebben.

Waarom kiezen voor De Kade voor jullie bedrijfsfeest?
 

Prachtige locatie Onze locatie is gevestigd in een bijzondere omgeving, omringd door groen net buiten het centrum van Woerden. De perfecte plek om los te laten en te genieten van de feestvreugde.

Flexibele ruimtes Of je nu een intiem samenzijn wilt of een grootschalig evenement organiseert, we hebben de perfecte ruimte voor je. Van een sfeervolle zaal tot een aanpasbare ruime buitenruimte, we kunnen aan al je behoeften voldoen.

Professionele service Ons toegewijde team staat klaar om je te helpen bij het plannen en uitvoeren van jouw bedrijfsfeest. Van het regelen van catering tot het opzetten van audiovisuele apparatuur, we zorgen ervoor dat alles vlekkeloos verloopt zodat je zelf kan mee feesten.

Maatwerk We begrijpen dat elk bedrijf uniek is, daarom bieden we maatwerkoplossingen die perfect aansluiten bij jouw wensen en budget. Of je nu een themafeest wilt organiseren, entertainment nodig hebt of speciale verzoeken hebt, wij staan voor je klaar.

Neem vandaag nog contact met ons op door te bellen, een offerte op te vragen

of stuur een mail en en boek jullie datum!

NEEM CONTACT OP

bottom of page