top of page
_W5A2248.JPG

De Kade in 2024 ... 

Vanaf heden is De Kade enkel nog geopend voor grote groepsreserveringen, partijen en zakelijke bijeenkomsten. Dit betekent dat je niet meer bij ons kunt lunchen, borrelen of dineren, behalve op speciale dagen. Dit jaar organiseren wij een borrel op 2e Pinksterdag.  De Molukse avond zal nog steeds elke 3e vrijdag van de maand plaatsvinden. Op deze vrijdagen zullen wij onze deuren al om 15:00u openen waardoor er toch een mogelijkheid is om te borrelen en gebruik te maken van onze jeu de boules baan. Hieronder vind je meer informatie en de mogelijkheid tot reserveren. 

19 april16 mei21 juni19 juli16 aug

Elke 3e vrijdag van de maand organiseren wij vanaf 19:00u de Molukse avond en gooien wij onze deuren al om 15:00u open voor een borreltje! 

Tussen 15:00u en 19:00u ben je van harte welkom om een borrel te komen halen!

Vind je het leuk om ook een potje jeu de boules te spelen? Reserveer dan ook een baan. 

Wil je na het borrelen blijven eten? Dat kan alleen als je hebt gereserveerd voor de Molukse avond. 

Kopie van Zonder titel.png
Ontwerp zonder titel (9).png
Ontwerp zonder titel (8).png

Jeu de Boules

Rolf, de eigenaar en onze chef-kok heeft een Molukse vader. Hij is opgegroeid met de Molukse keuken en wij willen onze gasten kennis laten maken met de unieke smaken en gerechten die uit dit prachtige land komen. Elk gerecht wordt met zorg en liefde bereid, door Rolf zelf, zijn vader, ooms en tantes. Wij zijn er trots op onze gasten een diner te serveren dat is bereid volgens traditionele recepten die van generatie op generatie zijn doorgegeven, terwijl wij er ook onze eigen draai aan geven. De Molukse keuken kom je niet zo vaak tegen waardoor deze avond een unieke beleving is. Wij krijgen vaak de vraag of deze avond voor iedereen toegankelijk is, en ja! Deze avond is bedoelt voor iedereen. Of je nu wel of niet een Molukse achtergrond hebt. 

De avond is voor ons compleet door de Molukse achtergrondmuziek die wordt verzorgd door onze familie. Met elkaar zetten wij een memorabele avond neer, een diner waar je bij geweest wil zijn. 

MOLUKSE AVOND

_W5A2248.JPG
"Een pareltje"

Heerlijke plek met goede service!

Bezoek op 24 mei - Marjo van Son

bottom of page