top of page
_W5A2248.JPG

De Kade in 2024 ... 

Vanaf heden is De Kade enkel nog geopend voor grote groepsreserveringen, partijen en zakelijke bijeenkomsten. Dit betekent dat je niet meer bij ons kunt lunchen, borrelen of dineren, behalve op speciale dagen. Dit jaar organiseren wij een heerlijke brunch of lunch op 1e Paasdag.  De Molukse avond zal nog steeds elke 3e vrijdag van de maand plaatsvinden. Op deze vrijdagen zullen wij onze deuren al om 15:00u openen waardoor er toch een mogelijkheid is om te borrelen en gebruik te maken van onze jeu de boules baan. Hieronder vind je meer informatie en de mogelijkheid tot reserveren. 

Pasen De Kade - 2023 (4).jpg

PAASLUNCH

& BORREL

1e Paasdag

Lunch - 12:00 tot 15:00u 

Borrel - vanaf 14:00 tot 18:00u

Op 1e Paasdag serveren wij tussen 12:00 en 15:00 een heerlijke Paaslunch. Op tafel zetten wij een groot assortiment aan hartige en zoete lekkernijen. Denk hierbij aan: Diverse zachte en harde broodjes, croissantje en kaneelbroodjes, yoghurt met granola, een gekookt eitje, diverse soort kaas en vleeswaren en uiteraard een voldoende zoetigheden. Inloop voor de lunch is tussen 12:00u en 13:00u. 

 

Vanaf een uurtje of 14:00 is het mogelijk om langs te komen voor een borrel. Wij vragen je hier wel voor te reserveren maar inloop is ook mogelijk. Wil je na de lunch blijven voor de borrel? Vermeld dit dan bij je reservering. 

 

Bij mooi weer zetten wij het springkussen op en hopen wij op een middagje gezelligheid zoals wij dat bij De Kade kennen! 

Kinderen onder de 5 jaar - gratis
Kinderen van 5 tot 12 jaar € 14,- per persoon
Gasten vanaf 12 jaar € 28,- per persoon

Elke 3evrijdagvan demaand

Elke 3e vrijdag van de maand organiseren wij vanaf 19:00u de Molukse avond maar gooien wij onze deuren al om 15:00u open. 

Tussen 15:00u en 19:00u ben je namelijk van harte welkom om een borrel te komen halen!

Vind je het leuk om ook een potje jeu de boules te spelen? Reserveer dan ook een baan.

Ontwerp zonder titel (10).png
Ontwerp zonder titel (9).png

Borrel

Ontwerp zonder titel (8).png

Jeu de Boules

MOLUKSE AVOND

Rolf, de eigenaar en onze chef-kok heeft een Molukse vader. Hij is opgegroeid met de Molukse keuken en wij willen onze gasten kennis laten maken met de unieke smaken en gerechten die uit dit prachtige land komen. Elk gerecht wordt met zorg en liefde bereid, door Rolf zelf, zijn vader, ooms en tantes. Wij zijn er trots op onze gasten een diner te serveren dat is bereid volgens traditionele recepten die van generatie op generatie zijn doorgegeven, terwijl wij er ook onze eigen draai aan geven. De Molukse keuken kom je niet zo vaak tegen waardoor deze avond een unieke beleving is. 

Het is voor ons compleet door de Molukse achtergrondmuziek die wordt verzorgd door onze familie. Met elkaar hopen wij een memorabele avond neer te zetten, een diner waar je bij geweest wil zijn. 

Onze chef heeft voor € 37,50 een verrukkelijk driegangenmenu samengesteld, geïnspireerd op de Molukse keuken. Met een verscheidenheid aan gerechten die je smaakpapillen zeker zullen verrassen! En terwijl je dineert, word je getrakteerd op live Molukse muziek dat perfect aansluit bij het thema van de avond. 

_W5A2248.JPG
"Een pareltje"

Heerlijke plek met goede service!

Bezoek op 24 mei - Marjo van Son

bottom of page